INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 05-03-2018NAUKA POPRZEZ ZABAWĘ,CZYLI JAK RODZICE MOGĄ WSPIERAĆ SWOJE DZIECI W ROZWOJU.Nasza inteligencja w 50% jest uwarunkowana genetycznie, a w 50% stanowi wynik wpływów środowiskowych . Wiedząc
Informacja prasowaPoznań, 19 marca 2018 r.Wiosna to najlepszy okres na uzupełnienie niedoborów witamin, które mogły pojawić się w naszym organizmie podczas srogiej zimy. Ta pora roku to także świetny moment na wprowadzenie z
23 czerwca 2020 r.Informacja prasowa Za nami pierwsze dni lata, pory roku, która kojarzy nam się z bogactwem smaków i aromatów powszechnie dostępnych świeżych owoców i warzyw. Ponieważ wszystko co dobre szybko się kończy,
Warszawa, 8 lutego 2020Międzynarodowy Dzień Pizzy, czyli ulubione święto kulinarne PolakówPolacy są pasjonatami kuchni włoskiej. Kochamy zarówno desery, risotto jak i makarony, czy pizzę. To właśnie ten najpopularniejszy n
Informacja prasowa25 stycznia 2019, WarszawaKażdego roku na całym świecie zużywa się ogromne ilości papierowych kubków. Z każdą aromatyczną kawą czy smakowitą herbatą kupioną w jednorazowym opakowaniu tony odpadów ros
Informacja prasowaPoznań, 25 maja 2018 r.Obecnie w naszej diecie niezaprzeczalnie króluje cukier. Nawet jeśli nie używamy go w czystej postaci, dostarczamy go naszemu organizmowi poprzez gotowe produkty spożywcze, takie jak kupn
Informacja prasowaPoznań, 10 kwietnia 2018 r.Na całym świecie nie brakuje miłośników popularnej pizzy. Kochamy się nią zajadać niemal pod każdą postacią – klasyczną z mozzarellą, pikantną z papryczkami chilli czy wyk
Warszawa, 15 marca 2018 r.Ruszyła druga edycja konkursu FIRESTONE Headliners of Tomorrow, który daje szansę wschodzącym gwiazdom polskiej muzyki stawiać pierwsze kroki na profesjonalnej scenie. Brodka wraz z pozostałymi członka
Informacja prasowaPoznań, 24 kwietnia 2018 r.Kiedy zabieramy się do organizacji spotkania przy grillu to pierwsze potrawy, które przychodzą nam na myśl to karkówki, burgery oraz inne, głównie mięsne menu. Grill daje nam jedn
Umami – co to za smak? #UmamiSłodki, słony, kwaśny, gorzki – zgodnie z powszechnym wyobrażeniem to właśnie w tych czterech kategoriach nasz zmysł smaku klasyfikuje to, co jemy. Tymczasem już od blisko 20 lat w świecie sma