Warszawa, 24 września 2020 r.Polski soczysty drób w nowej odsłonie Wędlin z Kurnej PółkiZM Silesia wprowadza pod marką CEDROB kolejne nowości z kurczaka w linii Wędlin Kurna Półka. Są to Mięsiwo Pieczone z Kurnej Półki
Casamilano nowa marka w MOODStyl marki Casamilano odwołuje się do ponadczasowej klasyki, znajdziemy w niej zatem symetryczne kształty i zdefiniowane linie. Eleganckie meble włoskiej marki powstają z najwyższej jakości materiał
WADOOWICE, 31.01.2020 r.10 porad jak wytrwać w postanowieniach noworocznych – zbilansowana dieta i aktywność fizycznaZ początkiem każdego roku podejmujemy szereg nowych postanowień. Najczęściej dotyczą one zdrowszej diety,
Informacja prasowaPoznań, 14 sierpnia 2018 r.Spotkanie we dwoje przy… herbacie – przepisy na herbatę dla niej i dla niegoPlanujesz romantyczną kolację, ale nie wiesz w jaki sposób zaskoczyć swojego partnera? Na dobry pocz�
Szybka wymiana informacji w trosce o pacjenta. Szpitale czekają duże zmiany Branża ochrony zdrowia zmierza ku nowemu modelowi biznesowemu, u podstaw którego leżą dane medyczne, koncentracja na pacjencie i wymiana informacji pomi
Do kuchni i ogrodu – wiosenne prezenty na Dzień MatkiZawdzięczamy im wiele najpiękniejszych wspomnień z dzieciństwa… Ciepłe, kochające, zawsze obok – nasze mamy. Wielokrotnie udowadniały, że ich miłość nie ma granic.
07.12.2017Jeśli ktoś przewidywał koniec gałek meblowych, odesłanych do lamusa przez nowoczesne, gładkie fronty meblowe pozbawione uchwytów, bardzo się mylił. Gałka nie jest zwykłym elementem ułatwiającym otwieranie – to
Informacja prasowaWarszawa, 28 grudnia 2017Smakowity, słodki tort jest nieodłącznym elementem świętowania wyjątkowych okazji. Nowy Rok to idealny moment na jego przygotowanie. Jedyne o czym powinniśmy pamiętać jest to, aby t
Z dziećmi, przyjaciółkami, a może tylko we dwoje?Pomysły na imprezę sylwestrową w domuSylwester tuż tuż, a my wcale nie mamy ochoty na spędzanie go na hucznej imprezie w imponującej, ale niekoniecznie wygodnej kreacji? Je�
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.