Informacja prasowa – DiamantListopad 2017Słodka wróżba z DiamantAndrzejki to magiczny wieczór spotkań ze znajomymi, wypełniony wróżeniem i zabawami w odczytywanie znaków i przepowiedni. Przelewanie wosku oraz ciasteczka z
Kolejny obiekt pod marką B&B HotelsSieć wygodnych hoteli ekonomicznych B&B Hotels, posiadająca swoje obiekty w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Katowicach, Łodzi i Toruniu, zawitała właśnie na Podhale.1 października
Aromatyczne kotleciki z kaszą jaglaną i pastą sezamową – bez jaj i bułki tartej – dla dorosłych i dzieci już po 12 miesiącu! Poniżej przepis na pyszne kotleciki, w których rozsmakują się zarówno dorośli jak i dzi
Bombonierka z pralinkami ze śliwką kalifornijską ombreSkładniki: 2-3 śliwki kalifornijskie ok. 80ml rumu 250g białej czekolady 60ml śmietany kremówki 36% 2 łyżki miękkiego masła liofilizowany burak
Warszawa, 11 lutego 2020 r.Ciepłe i zimne kolory – do jakich wnętrz pasują najbardziej?Powszechnie wiadomo, że temperatura koloru wpływa na postrzeganie otoczenia. Tak samo jest w aranżacji wnętrz. Ciepłe tonacje zmniejszaj
Cukier. Największy wróg jelit.Autor: Adam Adamski – Mistrz Polski w kulturystyce. Twórca jednego z pierwszych cateringów dietetycznych w Polsce – Fit Malina.Na każdym kroku słyszymy, że cukier jest zły. Nie ma chy
Praca zdalna to jeden z najczęściej oczekiwanych przez pracowników benefitów. Wielu z nich wskazuje możliwość pracy spoza biura jako jeden z najważniejszych aspektów pozafinansowych zatrudnienia. Eksperci Fortinet przypominaj�
Majówka zbliża się wielkimi krokami. Jest to doskonały czas, aby odetchnąć od codziennego pośpiechu i wypocząć na łonie natury. Dla wszystkich, którzy jeszcze nie zdecydowali, gdzie spędzą swój urlop przygotowaliśmy ciek
Informacja prasowaWarszawa, 19 czerwca 2017Sezon na rabarbarRabarbar dotarł do Polski wiele wieków temu, kiedy transportowany był wypełnionymi po brzegi łodziami przez rzekę Wołgę… z dalekich Chin. To smakowite warzywo zys
Informacja prasowaWarszawa, 22 stycznia 2018Kasia Bujakiewicz i jej ulubione dania ze Złotymi owocamiTrudno wyobrazić sobie dogłębne zrozumienie obcej kultury, bez poznania lokalnych zwyczajów, tradycji i upodobań kulinarnych.