Panna cotta ze śliwkami kalifornijskimiSkładniki:250 ml śmietanki kremówki 36%250 ml mleka8 śliwek kalifornijskichskórka otarta z połowy limonki3 łyżeczki żelatyny w proszku80 g cukruPrzygotowanie:Żelatynę zalej 3-
Informacja prasowa Warszawa, 20.06.2018 r. Jednym z najważniejszych aktów prawnych obowiązujących w branży transportowej na terenie całej UE jest rozporządzenie 561/2006. Przewoźnikom oraz kierowcom niektóre z europejskich z
Informacja prasowaPoznań, 6 września 2017 r.Jednym z najsmaczniejszych i najsłodszych owoców lata jest brzoskwinia, która w czasach starożytnego Rzymu nazywana była perskim jabłkiem. Znajduje się w niej wiele witamin i miner
Naturalne afrodyzjaki – przepis na miłośćAfrodyzjaki, które swoją nazwę zawdzięczają greckiej Bogini Miłości- Afrodycie, działają jak prawdziwy eliksir miłości- pobudzają zmysły i wzmagają pożądanie, podkręca
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 stycznia 2020 r. Elektryka będziesz musiał naprawić sam!Przygotowanie warsztatów i ASO na trend elektromobilnościTrend elektromobilności coraz mocniej zaznacza swoją obecność w wielu krajach o
Warszawa, 8 marca 2018 r. – Schneider Electric, lider transformacji cyfrowej w zarządzaniu energią i automatyce, był jednym z głównych partnerów merytorycznych 10. Forum Gospodarczego TIME, które trwało 5-6 marca w Warszawie.
Zadbaj o zdrowie jesienną porąCoraz krótsze dni, mniej słońca, zmiany temperatury, chłody i szarugi… Jesienna aura nie pozostaje obojętna dla naszego organizmu. Nie tylko negatywnie wpływa na nasze samopoczucie, ale też obn
Wiosenna metamorfoza kuchni. Jak szybko odnowić kuchenne szafki?Nowa kuchnia w jeden weekend? To możliwe. Podpowiadamy sposoby, które przynoszą naprawdę błyskawiczne efekty.Siła detaluZacznijmy od tego, co możesz zmienić n
Informacja prasowaWarszawa,15 stycznia 2019 r.Życie w biegu daje nam się we znaki na co dzień. Jednak może warto potraktować je jako wyzwanie, a nie uciążliwość? Zobacz, jak duże, pozytywne zmiany w zarządzaniu Twoim czase
23 czerwca 2020 r.Informacja prasowa Za nami pierwsze dni lata, pory roku, która kojarzy nam się z bogactwem smaków i aromatów powszechnie dostępnych świeżych owoców i warzyw. Ponieważ wszystko co dobre szybko się kończy,