Informacja prasowa – Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki – wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie ma�
Warszawa, 17 lutego 2020 r.Stare meble w nowej odsłonie z TikkurilaCzasem wystarczy kilka niewielkich zmian w wystroju, by nadać aranżacji nowy wyraz. Doskonałym tego przykładem jest malowanie mebli. Dzięki odpowiednim farbom
Informacja prasowaPoznań, 20 grudnia 2017 r.Jak nie zwariować przed ŚwiętamiGrudzień to miesiąc gorączkowych przygotowań do Świąt. Sprzątanie, gotowanie, poszukiwanie odpowiednich podarunków dla najbliższych i do tego p
Informacja prasowa,Poznań, 24 maja 2018 r.Zdrowa dieta może okazać się dla naszego organizmu w wielu przypadkach o wiele lepsza, niż zażywanie lekarstw. Już Hipokrates wiedział, że odpowiednie produkty spożywcze mają moc t
Informacja prasowaPoznań, 17 kwietnia 2018 r.Pyszne desery z herbatąMiłośnicy wszelkich słodkości z pewnością mają w małym palcu sposób przyrządzenia crème brûlée czy panna cotty. Eksperci marki Akbar polecają jednak
Informacja prasowaWarszawa, 14 grudnia 2017 rokuNiezależnie od tego, czy nasza łazienka jest dla nas tylko miejscem, w którym dbamy o higienę biorąc szybki prysznic, czy też jest miejscem relaksu, gdzie poddajemy się długim z
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Dnia 25 października odbędzie się czwarta w tym roku atestacja artykułów spożywczych, których producenci ubiegają się o certyfikaty jakości programu „Doceń polskie”.
Warszawa, 23 maja 2018 r. Co dziesiąty polski internauta to małoletni w wieku od 7 do 14 lat – wynika z informacji podanej przez firmę Polskie Badanie Internetu. Aby zapewnić dzieciom bezpieczeństwo w wirtualnym świecie, opie
Informacja prasowaŁódź, 8 stycznia 2020 Lecimy na Studniówkę!Studniówka to noc, na którą czeka się chyba całe liceum. To pierwszy w życiu prawdziwy bal i prawdopodobnie pierwsza okazja by być tak eleganckim i stanąć na
Informacja prasowaBlaty na lataBlat to ten element kuchennej zabudowy, na którym najbardziej widać upływ czasu. Trudno się temu dziwić, wszak to on jest najbardziej eksploatowanym miejscemw kuchni. To na nim każdego dnia przyg