Informacja dla mediówWarszawa, 11 lipca 2019 r.Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwani
Babka rumowo-śliwkowa z polewą karmelowo-rumowąSkładniki:Ciasto: 120g śliwek kalifornijskich 120ml ciemnego rumu 300g mąki pszennej + do obsypania formy 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody�
Informacja prasowaWarszawa, 6 lipca 2018Podczas mundialowych ćwierćfinałów postaw na paluszki z kurczaka z domowym keczupem!Ćwierćfinały piłkarskich Mistrzostw Świata to czas, kiedy emocje sięgają zenitu. Skorzystaj z pom
Warsztaty „Nowoczesna łazienka” zakończone. W Akademii Profesjonalisty wzięło udział blisko 300 osóbKompleksowe szkolenia z zakresu wykończenia łazienek odbyły się w 2017 r. w 10 miastach w Polsce. Wzięło w nich udzia�
Informacja prasowaŁódź, 10 grudnia 2019 Prezenty robione mądrzeŚwięta to, poza czasem, który spędzamy z najbliższymi, odpoczywamy i celebrujemy wspólne chwile, także moment, w którym obdarowujemy się prezentami. W tym c
Warszawa, 24.05.2018r. Niemieckie służby kontrolne stosują nowe podejście do kontroli prawidłowej masy i zabezpieczenia ładunków, również o odniesieniu do pojazdów do 3,5 tony, zwanych potocznie busami. W przypadku stwierdze
W ósmej edycji plebiscytu must have wyróżniającego najlepsze polskie wdrożenia, nagrodzone zostały uchwyty przyścienne Deante Vital. Znalazły się na liście najciekawszych przedmiotów, odzwierciedlających aktualne trendy w
Informacja prasowaWarszawa, 8 lipca 2015Orzechy włoskie – właściwości lecznicze ze smakiemW dobrze skomponowanej diecie powinny znaleźć się różnorodne produkty – zapewnia to organizmowi dostawę wszystkich niezbędnych
Raport Vertiv – do 2025 roku liczba serwerowni wzrośnie o 226 proc.Zaktualizowane prognozy rozwoju branży data center zakładają wzrost liczby projektów z wykorzystaniem brzegu sieci i zmniejszoną dostępność wyspecjalizowany
Szaszłyki z łososia ze śliwką kalifornijskąSkładniki: 1/2 szklanki sosu sojowego 1/4 szklanki mirinu – słodkie wino ryżowe 1 łyżka miodu 1 łyżka startego czosnku 3 łyżki startego imbiru 2 ł