Informacja prasowaWarszawa, 27 listopada 2017 rokuStworzenie wymarzonej kuchennej aranżacji wiąże się z wieloma wyzwaniami. Musimy zadbać o funkcjonalność pomieszczenia, a także o jego walory estetyczne. Przy obu tych aspekta
Warszawa, 18 marca 2020 r.KOMUNIKAT PRASOWYBank Pocztowy podnosi limit płatności bez konieczności podawania kodu PIN do 100 złotych w transakcjach zbliżeniowychRusza usługa Bank Pocztowy GotowyBank Pocztowy podwyższył limi
Materiał prasowy, 17.07.2020Jak zakończyć związek „z klasą” i sprawnie, czyli mediacje rodzinne na pomoc relacjomWedług aktualnych danych GUS-u, na 100 zawartych małżeństw aż 33 kończy się rozwodem. Co więcej, ich li
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
Informacja prasowaGrajewo, 18 listopada 2020Czego nie może zabraknąć w twojej diecie?Odpowiednio skomponowana i zbilansowana dieta pozwala utrzymać ciało w dobrej kondycji, a także wzmocnić odporność naszego organizmu. Pods
Informacja prasowa: Tygryski Wrzesień 2019Powrót do szkoły z Tygryskiem!Koniec wakacji to jednocześnie początek obowiązków szkolnych. Wypoczęte i opalone pociechy z nową energią przystępują do przerwanej na d
Warszawa, 17.07.2018 r.Zdobycie idealnego kontrahenta to – w dobie wciąż rosnącej konkurencji oraz wzrostu gospodarczego – nie lada wyzwanie, a przecież stały i wiarygodny partner biznesowy jest dziś podstawą prawidłowego
Herbata czarna niejedno ma imięNajsłynniejsze odmiany i ich historiaCzarna herbata to zdecydowanie najpopularniejsza z gatunków herbat na świecie. Pochodząca z dzisiejszych Chin, znana od tysiącleci, obecna jest na domowych sto
Warszawa, 9 maja 2019 r.Informacja prasowaTak dobre, że aż się zatrzęsiesz! Sprawdzone przepisy na desery z wykorzystaniem galaretkiW dzieciństwie z utęsknieniem czekałeś, aż odstawiona do schłodzenia galaretka będzie wre
Awokado zapiekane z tuńczykiem i AldameremPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 2 awokado• 150 g filetu z tuńczyka• 300 g sera Aldamer MSM Mońki• ½ pęczka natki pietruszki�