Informacja prasowaWarszawa, 17 listopada 2020 r.Ziemniaki w bezglutenowej diecieWiele osób coraz chętniej decyduje się na przejście na dietę bezglutenową. W podstawowych założeniach nie różni się ona od zasad zdrowego od�
Aromatyczne krążki żurawinowo – bananowe. Zdrowe słodkości i dużo radości dla małych oraz dużych łakomczuchówDomowe krążki żurawinowo-bananowe – proste w przygotowaniu, pyszne, z naturalnych składników. Świetna pr
Szafran na pozytywny nastrójSzafran, czyli krokus o pięknych, fioletowych kwiatach ma zastosowanie nie tylko jako roślina ozdobna i przyprawa. Ze względu na zwiększanie poziomu „hormonów szczęścia” tj. serotoniny i dopamin
09.03.2017Łóżko z baldachimem, domek dla lalek, namiot na środku pokoju – dziecięce marzenia niewiele różnią się od tych, które miewają dorośli podczas planowania nowej aranżacji wnętrza. Jeżeli chcemy, by pociecha w
Trzy zmiany w PIT planowane przez rządWedług zapowiedzi rządzących w 2020 roku miałyby wejść w życie znaczące zmiany w PIT. Dotyczą one obniżenia pierwszego progu podatkowego do 17%, zerowego PIT dla osób do 26 roku życia
Informacja prasowa, 3.02.2017Kolekcja Rawline Scala – wykładziny inspirowane klasycznymi tkaninami EGE, duński producent wykładzin dywanowych wprowadził do swojej oferty nową kolekcję – Rawline Scala. Wyróżniają ją
Informacja prasowaWarszawa, 22 kwietnia 2020Światowy Dzień Ziemi – 5 prostych kroków ku temu,by żyć bliżej Matki Natury22 kwietnia obchodzimy Światowy Dzień Ziemi. Coroczne święto uświadamia nam, jak ważna jest ekolog
Między dynamicznym miastem a sielskim spokojem, czyli kilka słów o współczesnych trendach wzorniczych uchwytów meblowych28.09.2017Obecnie na arenie współczesnego designu współistnieją dwa całkowicie odmienne trendy, któr
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny
Warszawa, wrzesień 2016 r.Appetita poleca: aromatyczny stek w mięcie!Poszukiwanie nowych rozwiązań, nieoczywistych połączeń składników, ciekawość innych kultur sprawiają, że dobrze znane potrawy chętnie serwujemy w nowy