Informacja prasowaPoznań, 26 stycznia 2018 r.Zbliżający się karnawał to czas sprzyjający organizowaniu domowych przyjęć, na których nie może zabraknąć dobrej muzyki oraz smacznego jedzenia. Doskonale sprawdzą się w tej
Wrocław, 20.09.2018INFORMACJA PRASOWAMARKA: DevaldanoASORTYMENT: Żurawina leśna Devaldano 290g Żurawina leśna Devaldano – rozsmakuj się w żurawinowych przetworach i daj się ponieść kulinarnej fantazji Żurawin
Coraz więcej szefów kuchni tworząc menu, sięga do staropolskich, zapomnianych receptur. Okazuje się, że dawne kroniki i zapiski sprzed kilku wieków mogą być doskonałą inspiracją i źródłem wiedzy dla wszystkich smakoszy.
Prosto i niedrogo: wakacyjna przemiana dziecięcego pokoju Dzieci dorastają błyskawicznie. Maskotki czy postacie z bajek zamieniają na ulubionych piosenkarzy i aktorów szybciej, niż zdążymy się zorientować. Dlatego warto wy
Łódź, 21 stycznia 2020 r.Informacja prasowaPlamy po kawie, rdza, zacieki… Płytki trzeba regularnie czyścić profesjonalnymi preparatami. Ale czy wiemy dokładnie czego użyć?Plamy po kawie i herbacie, rdza, osady w postaci
Warszawa, 05.03.2020 r.Marka Jeżyki wspiera polskie jeże Marka Jeżyki angażuje się w pomoc polskim jeżom. Wesprze finansowo ośrodek rehabilitacji zwierząt „Jeżurkowo”, m.in. opiekujący się osieroconymi jeżowymi maluch
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej
Informacja prasowaKraków, 22 listopada 2017Ciepło, estetycznie i w trosce o czyste powietrzeTermomodernizacja Politechniki KrakowskiejTrwają ostatnie prace ociepleniowe zabytkowych budynków Politechniki Krakowskiej przy ul. War
Warszawa, 15 marca 2018 r.Ruszyła druga edycja konkursu FIRESTONE Headliners of Tomorrow, który daje szansę wschodzącym gwiazdom polskiej muzyki stawiać pierwsze kroki na profesjonalnej scenie. Brodka wraz z pozostałymi członka
Łódź, 16 stycznia 2018Informacja prasowaPolacy pokochali pikantne potrawyCzerwone policzki i krople potu na czole – u wielu z nas właśnie tak wyglądają symptomy zetknięcia się z pikantnymi potrawami. A jednak to przyjemno