Jak w 2020 stać się mistrzem planowania?Wszyscy znamy legendy krążące wokół postanowień noworocznych. Podobno niewielu wytrwa do końca stycznia. Z czego to wynika? Najczęściej tłumaczymy się brakiem czasu – na regularne
Jak zadbać o akryl w łazience?Brodziki z akrylu cieszą się rosnącą popularnością. Aby jednak wykonane z niego sprzęty zachowały swoje zalety przez wiele lat, warto pamiętać o kilku prostych zasadach i przeciwwskazaniach do
Kraków, 18 grudnia 2019ARTIST YOURSELF – KREATYWNE WARSZTATY Z YLANEM ANOUFA W IBIS STYLES KRAKÓW SANTORINIWe wtorek, 17 grudnia 2019, w nowo otwartym hotelu ibis Styles Kraków Santorini odbyły się kreatywne warsztaty, które
Wyjątkowo cicha, oszczędna i inteligentna – marka Freggia wprowadziła nową linię zmywarek do zabudowy. Modele o szerokości 60 i 45 cm charakteryzują się wysoką oszczędnością energetyczną, minimum na poziomie A++ oraz wyk
Warszawa, 24 maja 2018 r.Ponad połowa przedsiębiorców (prawie 53%) uważa, że płynność finansowa ich firm w ciągu najbliższych 6 miesięcy nie ulegnie zmianie. Mniejszy optymizm wykazuje 13% prowadzących biznesy, którzy spo
Bezglutenowe ciasto drożdżowe – pachnące wypieki w dowolnej formiePrzepis na ciasto drożdżowe bez glutenu można wykorzystać na wiele sposobów. Z wyrobionego ciasta śmiało można upiec duży placek, jak również podzielić
Nieznane oblicze herbaty5 najbardziej niezwykłych sposobów jej picia i parzeniaZarówno pod kątem nazwy jak i wyobrażeń na temat najsłynniejszego, złocistego naparu herbata może czuć się pokrzywdzona. Po pierwsze – zaledw
Informacja prasowaPoznań, 20 listopada 2017 r. Herbaciane wierzenia i przesądy – jak wróżyć z fusów?Andrzejki to wyjątkowe święto, które zwyczajowo obchodzone jest w wigilię dnia świętego Andrzeja, czyli w noc z 2
Przygotuj swój organizm na jesieńPiękna aura za oknem każe myśleć: “Chwilo, trwaj!”. A jednak nie da się ukryć, że do astronomicznej jesieni został nam już tylko niecały miesiąc. Dobrze wykorzystać w pełni ostatnie
Właśnie wyruszył w drogę po Europie Gelato Festival. Na dziewięciu przystankach będą prezentowane najsmaczniejsze lody z Włoch. Juz niebawem najlepsi wytwórcy – mistrzowie lodów wystartują w finale światowego konkurs