W trakcie badań prowadzonych przez Instytut Matki i Dziecka (IMiD), aż 90% opiekunów dzieci z alergiami potwierdziło, że używanie pralek Samsung Eco Bubble wpłynęło na złagodzenie ostrych objawów alergii u dzieci.…
Informacja prasowaPoznań, 20 czerwca 2018 r.Pierwsza filiżanka tuż po przebudzeniu, kolejna po dotarciu do pracy. W ciągu dnia minimum dwie, a jeśli trzeba dłużej posiedzieć przed komputerem, jeszcze jedna wieczorem. Tak zacz
Po fascynacji stylistyką skandynawską, która zdominowała polskie wnętrza w ostatnich latach, wkracza do nich coraz śmielej styl amerykański. Bardziej ekskluzywny i dekoracyjny. Równie jasny, świetlisty, i co za tym idzie ̵
Informacja dla mediówDodaj lekkości swojemu dniu z Lipton Ice Tea GreenWarszawa, 2 lipca 2019 r.• 30 stopni w cieniu, żar lejący się z nieba, a wokół sam beton – w takich momentach wszyscy szukamy orzeźwienia. W chwilach
Warszawa, 14 maja 2018 Informacja prasowaNie płacisz rachunków na czas?Oto z jakimi konsekwencjami musisz się liczyćUpomnienie mailem, przypomnienie o płatności smsem, w końcu pisemne wezwanie wysłane pocztą z groźbą egz
Informacja prasowa25/10/2017Rozwiązanie UC wdrożone w Warszawie zostało uznane za najbardziej nowatorski europejski projekt w zakresie cyfrowej transformacjiNagroda Cyfrowej Transformacji CRN dla Warszawy i DamovoWar
Grzejniki, które chłodząIstnieją grzejniki, które dzięki połączeniu z pompą ciepła, w 100% ogrzewają za pomocą energii odnawialnej, natomiast podczas lata chłodzą pomieszczenie. Jednak podczas bardzo mroźnych zim, ich p
Śledząc mapę kulinarną świata szybko odkryjemy, że zasada „co kraj, to obyczaj” jest szczególnie żywa w kwestii śniadań. Jak wygląda klasyczny, francuski petit déjeuner? Ile kalorii ma wyjątkowo syte śniadanie angiels
Z powodu zmian klimatycznych wkrótce może zabraknąć żywności. Pomogą nowe technologie i zaawansowane dane z obserwacji Ziemi? W najbliższym czasie możemy być świadkami znacznego wzrostu cen żywności, a nawet jej deficytu
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny