Informacja prasowa – SanteWarszawa, listopad 2019Złoty deserJabłkowe Crumble z Granolą Gold Sante Późna, chłodna jesień to czas, kiedy szczególnie nachodzi nas ochota na słodkie, ciepłe i pożywne wypieki. Deser, kt
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot
Informacja prasowaWarszawa, 7 listopada 2017Zaskocz swoich gości i przygotuj nowe wersje tradycyjnych przepisówChcesz, aby Twoje Święta były wyjątkowe i inne niż wszystkie? Zastanawiasz się jak urozmaicić tradycyjne przepis
Jesienne nas(troje)… Czyli trzy propozycje aranżacji wnętrz od home&you13.09.2017Choć początek kalendarzowej jesieni jeszcze przed nami, to już dała się nam ona we znaki i to z tej najmniej lubianej strony. Chłód i de
NIEŚPIESZNE ŚNIADANIE – TOSTY XXL Z BURACZANYM HUMMUSEM I JAJKIEMSkładniki na 4 porcje:• Chleb tostowy pszenny XXL (np. Dan Cake) – 4 kromki• czerwone buraki – 2 średnie sztuki• biała ciecierzyca z puszki –
Informacja prasowaWarszawa, 16 lipca 2019 r.Dietetyczne trendy – po jakie produkty sięgamy dbając o zdrowie i figurę? Trendy w dietetyce stale się zmieniają, ale nie da się ukryć, że wszystkie zmierzają w jednym kierunku
Łódź, 21 marca 2018Informacja prasowaŻyjemy coraz szybciej, a chwile kiedy możemy zwolnić i zrelaksować się noszą znamiona dobra luksusowego. Przekłada się to również na rodzaje dań, które przygotowujemy lub zamawiamy.
Czy potrafimy efektywnie zarządzać swoim czasem? To pytanie zadajemy sobie najczęściej, kiedy zostajemy dłużej w pracy lub w panice biegamy po sklepie, szukając prezentu dla najbliższych na ostatnią chwilę. Jak więc jest w p
Informacja prasowaWarszawa, 8 listopada 2017 r.Ziemniaki, lubiane przez 80% Polaków, często goszczą na polskich stołach. Z badań zrealizowanych na potrzeby kampanii „Ziemniaki czy kartofle? Wybierz, smakuj i jedz” wynika, ż
Informacja prasowaPoznań, 31 stycznia 2018 r.Podwieczorek to posiłek jadany najczęściej między godziną 14:30 a 18.00. Jego zadaniem jest wypełnić czas między obiadem, a kolacją. Ostatnio coraz częściej jednak nazwa używa