17 października 2019 r.Nowy spin-off z UW: szkodliwy chrom można wyeliminować bez szkody dla efektów wizualnychNa Uniwersytecie Warszawskim powstała spółkaspin-off o nazwie Inelco, która specjalizuje się w produkcji innowacy
Informacja prasowaWarszawa, 29 października 2019Jesienny detoks – jak przygotować się i wytrwać na diecie sokowej?Świeże buraki, tegoroczne jabłka i gruszki, jarmuż…jesienią na straganach mamy bardzo dużo świeżych, s
Istnieje potwierdzony przez naukowców związek pomiędzy postrzeganym kolorem, a wzrostem apetytu. Nic dziwnego więc, że w przypadku produktów spożywczych istotne są nie tylko walory smakowe, ale i estetyczne. Obecność barwnik�
Informacja prasowaPoznań, 22 maja 2017 r.Dzień z owocami w roli głównejWiosną nasz organizm potrzebuje dużej dawki witamin, dlatego codzienna dieta powinna być bogata w owoce. Warto, aby znalazły się one niemal w każdym po
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2019r.Kilka dni przed zaplanowanym urlopem zaczynamy pakowanie. Przeglądamy szafę w poszukiwaniu, tego co zamierzamy zabrać ze sobą i obmyślamy plan pakowania. Często największym problemem
Informacja prasowaGrajewo, 27 października 2020Produkty bez laktozy – alternatywa dla osób z nietolerancjąNietolerancja laktozy to coraz powszechniejsze schorzenie. Szacuje się, że może dotyczyć nawet 25 procent społeczeń
Informacja prasowaGrajewo, 3 września 2020Wracamy do korzeni! Maślanka to smak naszego dzieciństwa, odkrywamy ją w nowym wydaniuSmaki znane z dzieciństwa często odkrywamy na nowo w dorosłym życiu. Dlaczego? To proste! Okazuj
Warszawa, 14 maja 2018 Informacja prasowaNie płacisz rachunków na czas?Oto z jakimi konsekwencjami musisz się liczyćUpomnienie mailem, przypomnienie o płatności smsem, w końcu pisemne wezwanie wysłane pocztą z groźbą egz
Informacja prasowaTransformacja i trendy jakie rodzi – to temat tegorocznego Power Speech Maurizio Burrato, przedstawiciela zespołu projektowego Interprint, którego wysłuchać będzie można już za kilkanaście dni podczas �
Nowy trend: personalizacja w łazienceDostosowanie treści prezentowanych w Internecie do preferencji użytkownika jest dziś już normą. Za wirtualną rzeczywistością stara się nadążyć realny świat, oferując coraz dalej idą