Informacja prasowaWarszawa, 11 września 2017 r.Dlaczego kasza jest niezastąpionym składnikiem śniadania Twojego malucha?Eksperci są zgodni, że śniadanie jest pierwszym i najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Z jakich prod
Informacja prasowaKraków, 3 grudnia 2019r.Prosta metoda na ograniczenie smoguZ czystym powietrzem i pełnym portfelemMiędzynarodowa konferencja naukowa „Jakość powietrza a efektywność energetycznaJPEE 2019” potwierdziła
Informacja dla mediówPepsiCo zachęca absolwentów, aby odważyli się na więcej, dołączając do programu stażowego „Dare To Do More”Warszawa, 1 września 2020 rokuJako jeden z największych producentów żywności na świe
Warszawa, 03.06.2019 r.Akcja promocyjna„Chrupnij kasę” w loterii wafli Familijnych!Najbardziej rodzinne wafelki w Polsce rozdają kasę! Przez dwa miesiące, od 1 czerwca do 31 lipca, trwa loteria wafli Familijnych pod hasłem
Informacja prasowa FLORINAPaździernik 2017Nie rezygnuj ze smaku. Smaż mądrze!Patelnia Oil Control Florina – NOWOŚĆ Smażenie to jeden z najpopularniejszych sposobów przygotowywania posiłków i to właśnie potrawy sma�
Jak technologie poprawią jakość powietrza w miastach?Wśród 20 najbardziej zanieczyszczonych europejskich miast aż 16 leży w Polsce. W ubiegłym roku w Krakowie dopuszczalny poziom zapylenia był przekroczony przez 188 dni. Pr
Informacja prasowaPoznań, 5 lutego 2018 r.Poznaj afrodyzjaki, które możesz wykorzystać w walentynkowym menuSą takie produkty spożywcze, które zostały nazwane na cześć greckiej bogini piękna i miłości Afrodyty. Mowa oczy
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 kwietnia 201821-22 kwietnia w Warszawie rządzić będą Ekocuda. Dla miłośników kosmetyków inspirowanych naturą to wyjątkowy weekend. W prestiżowej lokalizacji przy ulicy Brackiej, w Domu Towaro
WARSZAWA, 27.02.2020 r.5 zasad przechowywania warzyw i owocówKażdemu z nas zdarzyło się kiedyś przesadzić z ilością zakupów spożywczych, a w efekcie wyrzucić część jedzenia do kosza. Statystyki mówią, że pozbywamy s
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs