Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2020 r.Zdrowa dieta i samopoczucie u dziecka idą w parzeDobrze się odżywiając, dzieci mają lepszy nastrój i energięSkąd dzieci czerpią energię do zabawy? Dlaczego mają huśtawkę n
Czy potrafimy efektywnie zarządzać swoim czasem? To pytanie zadajemy sobie najczęściej, kiedy zostajemy dłużej w pracy lub w panice biegamy po sklepie, szukając prezentu dla najbliższych na ostatnią chwilę. Jak więc jest w p
Informacja prasowaPoznań, 19 czerwca 2018 r.Lekkie, smaczne i pożywne sałatki to doskonała propozycja na letni obiad. Kiedy nie chce nam się stać przy kuchni lub nie mamy ochoty na gorące dania, warto sięgnąć po jeden z pon
Divoomseria głośnikówPixel Art oraz Caffé lineDivoom to producent, który dał się poznać dzięki perfekcyjnemu wykonaniu swoich produktów, ciekawej stylistyce, funkcjonalności ale przede wszystkim dzięki świetnym walorom
Informacja prasowaWarszawa, 10 października 2019 r.Nie masz pomysłu na spędzenie długich, jesiennych wieczorów? Nigdy nie jest za późno, aby rozpocząć przygodę z… tańcem! Rozładujesz całotygodniowe napięcie, obniżysz
Trębki Nowe, 27 października 2017Czy przygotowania do przyjęcia weselnego na więcej niż dwieście osób przebiegają inaczej niż w przypadku bardziej kameralnej imprezy? Według ekspertów z Rezydencji Miętowe Wzgórza pod Wars
Dieta na kwarantannie. Jak pandemia zmienia nasze nawyki?Przymus siedzenia w przysłowiowych czterech ścianach to nie tylko próba dla naszych relacji rodzinnych. Kwarantanna odbiła niemałe brzemię na diecie tysięcy Polaków. Jak
Informacja prasowaWarszawa, 27 września 2019 r.Kawa to dla wielu nie tylko napój, a sposób na życie! Dla niektórych dzień bez kawy to dzień stracony. Sięgamy po wersję słodzoną, z mlekiem, z dodatkiem syropów smakowych cz
Czysty zysk dla zdrowia– 3 zasady clean eating na wiosnęWiosna to idealny czas, aby zadbać o siebie, zaczynając od sposobu odżywiania. Wbrew pozorom nie musi to oznaczać przejścia na kolejną modną, restrykcyjną dietę elim
Pikantna zupa serowa z szynką i chiliPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 150 g szynki konserwowej• 300 g serka topionego kremowego MSM Mońki• 300 ml słodkiej śmietanki 18%•