Informacja prasowa18 kwietnia 2019, WarszawaWielka Noc, złodziei moc. Nie daj się okraść w święta.Powoli zaczynamy odliczać dni do Świąt Wielkanocnych, a to oznacza czas przygotowań i natłoku obowiązków, które lubi ba
Informacja prasowaWarszawa, 25 czerwca 2019 r.Supertalerz – zaserwuj sobie bombę witaminową!Najbardziej wartościowe produkty to te, które ofiaruje nam sama natura. Nieprzetworzone świeże warzywa i owoce, chrupiące orzec
Informacja prasowa z dnia 20 września 2017 r. W dniach 18-21 października w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym Gdynia odbędzie się kolejna edycja święta pasjonatów nauki – Gdynia E(x)plory Week. W programie finał n
Warszawa, 23 stycznia 2020Informacja prasowaOlej palmowy. O co ten raban?1 lutego obchodzimy dzień bez oleju palmowego. Według raportu Frost & Sullivan w Polsce na jednego mieszkańca przypada aż 9,8 kilograma tego tłuszcz
ZAMIAST DO GABINETU – ZAPRASZAMY DO TEATRU!Joanna – Dominika Ostałowska wymiennie z Joanną Trzepiecińską i Olgą Bończyk – egzystencjalna zapaśniczka, kobieta z pretensją, Walenty – Dariusz Kordek wymiennie
Warszawa, 21.05.2018r.Przewoźnicy mówią stanowcze „nie” dla projektu ustawy o czasie pracy kierowców zawodowych82% właścicieli firm transportowych przebadanych w trakcie konsultacji społecznych przez Zrzeszenie Międzynar
Szczecin, 29 października 2020 r.Co 10 Polak wyrzuca jedzenie, bo nie wie co z nim zrobić: jak można to zmienić? Blisko połowa Polaków (42 proc.) przyznaje się, że wyrzuca żywność do śmieci – tak wynika z badania przepr
Informacja prasowa – PrestoLipiec 2018Dom pachnący latem!Mamy wakacje! Presto zaprasza do rajskiej krainy, w której intensywne aromaty soczystych owoców wypełniają wnętrza domów… Poczuj wibrujący miks ananasa i mango
Informacja Prasowa AlmetteLipiec 2017Sezon na… ogórki!Odbyło się kolejne spotkanie Smaki Sezonu AlmetteZa nami drugie spotkanie z cyklu Smaki Sezonu Almette. Tym razem wszyscy uczestnicy mogli powiedzieć „Zielono mi!”, bo
Nie od dziś wiadomym jest, że domowe i własnoręcznie przygotowane specjały znajdują się najwyżej w hierarchii smaków. Ta sama zasada obowiązuje w przypadku imprezowych przekąsek, które warto zrobić samemu, zamiast po raz k