NOWOŚĆ!Yummity – nowy wymiar kuchniautentyczny smak roślinnych dań!Dania inspirowane autentycznymi smakami kuchni z różnych zakątków świata, słodkie i słone wypieki oraz vergery – oto pełna gama produktów nowej mark
Warszawa, 15.02.2018 r.Informacja prasowaNie od dzisiaj wiadomo, że bliskość natury ma na człowieka dobroczynny wpływ. Obcując z przyrodą możemy się zatrzymać, złapać oddech i nabrać dystansu do otaczającej nas rzeczyw
WARSZAWA, 27.01.2020 r.Owoce i warzywa – nieznane faktyPo warzywa i owoce sięgamy coraz bardziej świadomie. Moda na zdrowe odżywianie sprawia, że częściej szukamy też informacji o ich właściwościach odżywczych. Tymczasem
Informacja prasowa25 stycznia 2019, WarszawaKażdego roku na całym świecie zużywa się ogromne ilości papierowych kubków. Z każdą aromatyczną kawą czy smakowitą herbatą kupioną w jednorazowym opakowaniu tony odpadów ros
Informacja prasowaPrzasnysz, 25.06.2019 r.Wybierz odpowiedni kask. Najlepsza rowerowa inwestycjaWybór odpowiedniego kasku to wyzwanie, przed którym staje każdy rowerzysta. Bezpieczeństwo musi iść w parze z wygodą i komfortem
MIRELKI SERNIKOWE Z KREMEM CZEKOLADOWYMSKŁADNIKI Mirelki250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki3 jajka60 g cukru pudru60 g masła, w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki30 g mąki ziemniaczanej10 g cukru waniliowego,
Choć lubimy kulinarne eksperymenty i coraz chętniej otwieramy się na nowe, mniej lub bardziej egzotyczne smaki, równie chętnie odkopujemy także stare przepisy naszych babć. Przepisy retro przeżywają ostatnio prawdziwy renesans
Informacja prasowaPrzasnysz, 12.12.2019 r.Koniec sezonu rowerowego. Zadbaj o ubezpieczenieWzrost popularności i zaawansowania technologicznego, a co za tym rosnąca wartość rowerów, wymuszają na właścicielach konieczność za
¬Włocławek, 12 grudnia 2017 r.Rozgrzewający deser na jesienno-zimowe „spadki”Druga połowa roku to okres spadków. Spadają liście, oczywiście, spada odporność, poziom energii i dobrego humoru. Temperatura za oknem też
30.01.2018Po wejściu Polski do Unii Europejskiej tysiące najzdolniejszych absolwentów biotechnologii opuściło nasz kraj w poszukiwaniu możliwości rozwoju zawodowego. Dziś widzimy, że trend ten ulega odwróceniu. Dzięki dzia�